March 17, 2012

memorii

urmează... urmează să evadez din oraşul ăsta mic unde fiecare colţişor de stradă-mi trezeşte câte o amintire,  orăşel unde sunt o grămadă de locuri în care încă nu mă incumet să merg căci nu vreau să-mi amintesc.
nu mi-e frică de ele,
doar că simt că nu aş avea destul curaj să trec peste. deşi stiu bine, sunt ale mele.. ar trebui să pot.
chiar sunt ale mele!

5 coments:

Lucian said...

te vei intoarce la ele... candva...

Anonymous said...

He's never coming back.

Anonymous said...

Daca-ti amintesti un vis, nu e o amintire. Deci nu ai ce sa-ti amintesti :). E doar o senzatie ciudata...(francezii o au drept 'deja-vu'). Ideea e ca-n viata, toate trec.Se pune timp si praf peste toate, iar in cele din urma nici nu ne mai amintim.

Liuba. said...

nu era un vis:)... şi ştiu bine asta, in plus..nici nu vreau să se intoarcă. Intr-adevăr, cred că in momente de acestea încep să mă bucur că timpul (printre puţinele dăţi) dar devine în sfârşit un aliat de-al meu.

Anonymous said...

Hm...ar fi frumos sa ai dreptate."Timpul nu tine cont de persoana,sex,dorinte,circumstante,etc" Nu mai tin minte unde am vazut-o...da' e oarecum adevarata afirmatia.Si unul pe care ar trebui sa-l stii mai bine..."Doar 2 lucruri sunt infinite. Universul si prostia umana.Nu sunt prea sigur in privinta celui dintai." -A.Einstein :).Morala ? Nu e nici una. Ideea ? Ai grija de tine, ca timpu' nu iarta(fie el aliat sau nu),chiar daca e de bine sau nu. Pa