June 6, 2011

în ultimul moment.

Tot ce vrei să ţi se întâmple ţi se întâmplă exact când te aştepţi mai puţin.
Când ai impresia că  e gata, asta e .. o să treacă. Nu mori din atâta. O să te macine doar ceva timp regretul că ai fi putut face mai mult de atât. E mult mai greu să treci peste când ştii că ai fost atât de aproape de ce ţi-ai propus. Dar totuşi ai trecut mai departe,acum te ocupă alte gânduri şi nu mai ai treabă cu ce s-a întâmplat.
Apoi te trezeşti cu cineva lângă tine care-ţi zice că mai poţi face ceva. Doar că acel ceva e aproape imposibil. Tu ce ai face? Ai lăsa totul aşa cum e sau ai încerca?

În momente de acest fel încep să mă enervez când observ că şi cei apropiaţi care au fost lângă tine şi care ţi-au insuflat ideea în tine, acum te privesc ca pe o ciudată şi nici măcar nu încearcă să-ţi ridice moralul sau pur şi simplu să te încurajeze. De parcă nu ar şti că este mult mai diferit când te susţine cineva.
Nu, asta nu ajută cu nimic.
Dar e altfel!!!

5 coments:

Bianca Tămaș said...

Era o expresie... nu mai stiu exact, dar cica prietenii dispar cand vine furtuna. Ceva in genul... nu mai stiu exact.
Dar cam asa e..

Bianca Tămaș said...

A, da... si imi place noul aspect :*

29 decembrie said...

este ...

Diana said...

Eu clar as incerca.
Si clar as avea sperante.

Daca totusi nu-ti iese cum ti-ai propus na... That's it. Macar dupa aia ai sa stii in ce directie sa te-ndrepti si ai sa ai inauntrul tau multumirea aia ca da ba, macar am incercat.

Go for it. Whatever that something might be. :)

A_wounded_soul said...

Da, pot zice destul de clar ca oamenii sunt niste prefacuti si stiu sa lovesca doar atunci cand stiu cate va durea mai tare, dar daca poti si sper ca vei putea, inecarca sa nu iti mai pui increderea in oamnei. Cel putin eu nu am reusit si dupa ce m-a tradat si mi-a infipt cutitul pe la spate am continuat sa ii tratez la fel ca inainte si pentru asta sunt judecata ca sunt prea moale si luata de fraiera, dar continui sa sper ca oamenii se vor schimba desi stiu sigur ca intotdeauna vor avea aceeasi masca pe care o poarta.