March 31, 2011

O parte din azi.

Urât. Prea multe teste în aceeaşi zi. Fix ceea ce îmi place mie mai mult - matematica şi fizica. Am trecut, n-a fost mare chestie. Se simte izul de vacantă pe la mine pe aici. Sufăr de un sentiment profund de leneeeeeeeee.
Ce am făcut eu zilele astea. Am stat, am avut o baterie bună la mp3, e a 3a zi la rând de când mă ţine. Ar fi fost şi mai frumos dacă ar fi avut memorie mai bună, dar mă descurc şi cu ăsta. E bine.
Starea mea interioară este chiar ok, spre surprinderea mea. Nu am mai făcut nimic, nimic greşit. Deşi am fost tentată.
Aşteptam ceva mulţumiri, dar apoi mi-am dat seama că persoana aia nici nu îşi dă seama că eu am fost "îngeraşul" :))) ... mă amuză când cineva îl face pe altcineva aşa, mai ales o fathă" dintr-aia pe prietenul ei. Brusc îmi imaginez cum ar arăta cu nişte pene pe undeva şi mă pufneşte râsul. Oamenii nu prea pot fi îngeraşi, copiii da.

Pe zi ce trece generaţiile astea se schimbă tot în mai rău şi în mai rău. Stimă faţă de cei mai mari 0. El e un copil pitic de a 5a, îmi ajunge pe la jumătatea braţului, eu cobor scările şi el se răsteşte la mine să mă dau la o parte de parcă este un eveniment important faptul că el coboară scările. Trecem, m-am abţinut să mai zic ceva să audă.
stai că nu e tot
Următoarea pauză eram cu vreo încă 4 colege  stăteam lângă uşă aşteptam pe încă cineva,  holul e aproape gol. Iarăşi copilu' ăla. Nu-i ajunge omului tot holul, nu-i ajunge. Deja se băga între noi. De data asta m-am enervat, câtă nesimţire trebuie să ai în tine. L-am luat o dată de umeri cu tot cu faptul că dacă ar fi fost să ne măsurăm la kg, ieşeam la egalitate. L-am luat şi l-am trimis oleacă mai frumos, dar chiar a fost culmea.

Acum mă gândesc, dacă el se comportă aşa prin a 5a, oare cum o să fie când o să ajungă pe la cei 16 ai mei. O să-şi stingă ţigările în capul profilor sau cam aşa.
Da, poate nu par chiar de vârsta mea, ah, nici nu vă închipuiţi cu cât greu am recunoscut asta :)). Dar asta nu e o scuză pentru ăştia.

Iar mi-a intrat o melodie în cap şi nu-mi mai iese. E în rusă. Nici nu vreau, îmi place prea tare în momentul ăsta ca să mă gândesc şi la altceva.
Aştept vacanţa, după o să fie teze. Eu vreau vacanţă acum, o să primesc ceva ce îmi doresc eu de muuuult timp, foarte mult chiar. 1 an şi ceva, era şi timpul o dată şi o dată. Nu spun ce e. Până nu-l primesc. Da' numai să vină o dată vacanţa.

Câteodată am impresia că lumea asta se schimbă mult prea repede pentru mine, nu pot să tin pasul cu ea.

4 coments:

Cristi said...

E doar o impresie de moment. Sigur o sa-ti treaca. Acesta este ritmul vietii actuale. Este foarte rapid.
Distreaza-te acuma cat mai ai timp, mai tarziu apar alte preocupari si n-o sa mai poti. Bafta! :)

Mihai Motrescu said...

e faina melodia.si eu mai ascult muzica ruseasca.imi place zveri si t.a.t.u

Liuba. said...

Zveri canta frumos.
stiai ca daca traduci numele inseama "animale" ? :)

[ sTorM BulleT ] said...

Da e dragut ce sa spun ador generatiile astea facute penru alocatie in locul tau il "licheam de-un parete de acolo raminea"