January 22, 2011

Impresii.

*aviz : NU citi dacă nu-ti place Filmul de Piatra

Despre chestia asta trebuia să fi scris acu...mult timp, cam vreo 2 săptămâni în urmă? .. Nu prea gândesc postările mele, le scriu aşa pe moment. Ceea ce urmează să tastez pe aici e ceva gândit. În ora de română.. mai exact. Stupid. De parcă aş face o compunere, nu altceva. Oricum mie îmi seamănă cu o pagină de jurnal sau ceva în genul ăsta.. îs impresii, ce mai.

Mergem la ski?
Ianuarie 2011. Frig. O experienţă unică. Afişe lipite în tot oraşul, hârtii de la abţipilde rămase prin buzunare. Mult, mult mountain dew, care pe la sfârşit am aflat că are cofeină.
Am fost voluntaaar, pentru prima dată... am cunoscut o grămadă de persoane noi, am încercat să "reîncălzesc" cumva relaţiile răcite de ceva timp. În mare parte mi-a ieşit. Aş putea fi mândră de asta.
Filme? .. filme multe. Cred că nu am văzut atâtea in 3 luni câte văzusem în alea 3 zile. Superb festival. Cu toate astea se poate ca următoarea ediţie să fie vara? .. nu de alta, dar iarna chiar e frig. *sigh?*

9 coments:

Diana said...

A fost mai faina prima editie cand am urcat noi pe Cozla. Claaar.

Liuba. said...

pai intr-un fel da. acum nu s-a mai baut vin fiert :-<

Diana said...

:)) si nici bauturi DUBIOASE oferite de oameni DUBIOSI pe care totusi le acceptai :D

Liuba. said...

:)) ah, as fi putut muri otravita :))

Diana said...

daca n-am murit noi in Apollo la inceput de septembrie iti zic eu ca suntem nemuritoare :))

Liuba. said...

:)) .. Iti surade ideea?

Liuba. said...

Diana, cum sa murim? P****sul din deal are nevoie de noi :))

Diana said...

ei, frectie. eu una am standarde ceva mai mari de la mine :)) ce pizdis? ce naiba? vad ca stai bine cu self-esteemul frate. ma iei.

Diana said...

si da, imi surade ideea in mod brutal :|