November 17, 2010

...nu e rezumatul săptămânii

3987 de mailuri necitite..
Cred că asta înseamnă să ai toate prostiile activate în acelaşi timp...Sau să uiţi să mai şi intri pe mail. O să am ce şterge azi.
Sunt atât de a e r i a n ă  în ultimul timp, pur şi simplu stau şi visez, dorm în picioare, chiar nu am nicio treabă şi sunt complet paralelă..
Săptămâna asta reuşeşte şi Piatra Neamţ-ul nostru să fie un oraş vizitat de trupe normale, nu ca aia care a fost la bal şi careia i s-au văzut toate podoabele..  Trecem... chestia cu balul e de mult epuizată..

Vreaaau aparat.. tare, tare, tare..
Îmi vine să mă comport ca un copil răzgâiat dintr-ăla, ca sormea, ce exemplu! .. Cel puţin primeşte ce vrea.. aaaah!
(cât de brusc schimb ideile)

Am avut nişte ... cum naiba se numesc... mă rog.. mă vedeam pe mine scriind un roman. Nu râde mai tare decât mine, te rog.. M-a pufnit şi pe mine râsul.
Subiect tipic.. fata are cancer, leucemie, hepatită... orice boală ce nu se vindecă .. Nu-mi plac romane dintr-alea. Sunt prea, mult prea tipice. Până la urmă tot unul dintre ei moare pe acolo.. Deci, eu scriind un roman dintr-ăla.. Serios, cred că mai degrabă apare cartea "Cum să evirscerezi câinele soţului în mai puţin de 30 de secunde" decât aia cu cancerul scrisă de mine.

Schimbând subiectul mi-am amintit că făcusem un fel de copăcel la antreprenorială .. (deci, e simpatică profa) O ramură cu ce ştiu să fac, una cu ce nu ştiu, alta cu ce-mi place să fac şi ultima cu ce nu-mi place să fac
(nu-mi place să privesc şerpii, să-mi amintesc trecutul şi să uit unde îmi pun lucrurile).. mi-a ieşit că aş fi un bun artist, de unde lume?...
Niciodată nu mi-a ieşit rezultatul care mă aşteptam să iasă la teste dintr-astea de psihologie, sau ce profesie mi s-ar potrivi.. Sec.
Numai artist şi creaţie....

2 coments:

Diana said...

trupe normale? in afara de phoenix care mai vine? da-mi o veste buna :))

si legat de carti si subiecte cu si despre cancer - am eu o exceptie. soni de andrei ruse. e geniala, si plina de vesnicul "pula mea" pe care chiar daca ne-am stradui sa-l omitem (desi nu o facem) am esua lamentabil.

ti-o inmanez pe la scoala dac-o vrei.
dar sunt mici probabilitati sa nu o fi citit.

Liuba. said...

da, mi-ar placea. :) ..

pai...mai canta si Phenomenon si RIFF.
mergem?:>