October 19, 2010

2am. Insomnie

 
I'm a hero, azi în schimb am reuşit să stau trează fără cafea, fără.
I'm the ginger one.. sau mă rog... obişnuiam să fiu.
Acu' că tot mi-am adus aminte ce roşcată eram candva. Ca o rodie. Doar că prost vopsită... mult prea prost. Ce vremuri, mai degraba chinuri. Toate privirile alea.. şi acu' după un an se mai trezesc unii "vaaai, te-ai vopsit!, hei roşcato" .. de unde... s-a dus .. nu mai sunt rodie.. vopsită pe alocuri.. Ziceai că mi-a turnat cineva vopsea în cap la cât de ciudat se vedea. Şi asta doar pentru că o lăsasem sa-şi exerseze talentele în ale vopsitului. ( a se întelege că e vorba de mama *sigh* ) Îmi promit că nu mai fac greşeala de a lăsa pe cineva mai ales pe ea să-mi umble în cap. Ce prostie.
Şi totuşi azi am reuşit fără cafea. Partea bună este faptul că dimineaţa se incălzeşte hogaşu'. Partea proastă e că profa a venit la timp şi nu am reuşit să dorm prea mult în pauză iar pervazul este rece să-l ia naiba şi nu mai continui cu parţi sau fragmente din ce-o fi ele.
Vreau ceva şi nu ştiu ce, şi nu, nu am pofte de gravidă .. doar că nu ştiu ce vreau. Asta e cu totul altceva...

Mă simt.. E deja marţi şi il vreau pe vineri. Vineri e unul dintre cei mai buni prieteni, mereu te lasă sa dormi... până la 7.. nenorocitul. Nu-mi mai place nici vineri. Nu mai vreau niciun vineri. aaa? e deja 10?
Chestie stupidă.. Ieri nu aveam ce face( sarcastic vorbind, de fapt am avut treabă pân'-n gât) şi am stat ..şi am stat şi tot aşa şi am dat să verific o chestie. Nu, nici asta nu am să mai fac. Traducerile de pe net sunt cel mai mare.. să nu mai zic ce. Cum poţi să dai traducere din franceză in română şi să-ţi traduca aştia cu siteurile lor cu tot "big boy"... 5 prostii au scris la fel. Oricum i-am înjurat în medie vreo 10 minute după asta.. Trecem.

Inchid uşa.. dar poţi să suni oricând.

Na, ca tot mi-am amintit de sunat. Azi am stat în ploaie şi iarăşi am aşteptat microbuzul ăla nenorocit, care şi-o fi schimbat iar orarul sau nu l-am învaţat eu încă pe ăsta.  Şi am sunat de vreo două ori şi fără răspuns.

5 coments:

Diana said...

cafea? fara cafea? mie nu mi-a iesit in veci, dar in veci :| si stiu ca odata si odata o sa trebuiasca sa ma reapuc de relasare, dar... mai e timp. replica mea de baza.
cat despre hogas si caldura din el nu stiu, clasa mea e cea mai friguroasa, a fost dovedit stiintific chiar. si cand ai sa ma auzi pe mine pe sala raspunzandu-ti la intrebarea "ce faci" cu "mi-e frig" atunci sa jelesti matale :))
si ia nu te mai plange tu de rodia pe care ai avut-o-n cap, eu as vrea sa ma fac roscata, chiar m-ar tenta, doar ca nu cred ca ma prinde pe mine chiar superb. negrul sau maro-ul mai inchis, astea-s mai de capul meu :-? desi l-as fi vrut pe rosu.

si ce l-as fi vrut.
si in concluzie: ce te mai plangi tu din nimic. of.
si ca scurta observatie: ce comentariu lung am dat. ah.

Liuba. said...

asta da critica din partea Dianei.
dar chiar ziceai ca aveam un tub de vopsea turnat in cap.
deci rosu da. rodie da.
dar nu numai pe juma' de cap. e o diferenta :))

Stefan said...

sunteti colege de banca? in general astea n-au timp sa vorbeasca la scoala si se tot suna dupa ore

hi hi

Liuba. said...

nuuuu. nici nu suntem in aceeasi clasa:))

Diana said...

nu, dar suntem in aceeasi scoala :)) si ca tot veni vorba, n-am avut in viata mea o colega/coleg de banca care sa se tina serios de blogarit. desi mi-ar fi placut. hi hi