January 30, 2011

January 27, 2011

Simt

Simt că mă scufund.

January 26, 2011

we tried to learn history

Ai mai vorbit ieri cu A.?
Ba da... dar nu am mai vorbit foarte mult pt. că ţi-am zis că m-a certat tata... pur şi simplu a venit şi a început să urle la mine. A stat lângă mine până am ieşit.
Păi na, diferenţe de 16 ani. Mama a început şi ea ţin minte să înjure sau ceva de genu :)) Era chiar comic, râdeam. "Acu' la 16 ani ştim cuvinte noi sau ce?" ... N-a mai zis nimic după.
Ţi-am zis că i-am facut media 10? 8-> la franceză. Vaaai, aşa mă enervează că toţi profii se trezesc la sfârşitul semestrului "hai să mai punem note" 8-|
În rest... mai nimic nou :-?? ah, da. M-a salutat ieri ăsta C- your classmate. Pare mai vorbăreţ decât celălalt... C :)) Ce comic.
:)) C, da e de treabă... Păcat de ei că trag ierburi,.. Da' când e şedinţa cu părinţii? A zis tata că zice şi de profi...că şi ei se trezesc în ultimele 2 săptămâni să pună note... şi că nu e normal... Hm... Azi merg la spital. Dimineaţă nu puteam respira... 
Dar chiar e necesar să zică? Adică ...nu ştiu, în fine, nu comentez. Da' poate o fi de treabă, eu ce treabă am? Not my type :)) Da bine :))
Hai s-o bârfim pe I.  >:) =)) Da' de ce? :)) .. Bine.. dar nu îmi place să fac asta :) :D
:)) Ziceam şi eu dacă tot citeşte bileţelele :))=)) 
:)) lasă-le să citească.. doar nu sunt secrete de stat :)
V-am prins!!!
Bun venit în camera de chat :)) 
Hei sexy :)) Drink pepsi  :>:>
Dacă îmi luaţi un pistol la 18 ani vă iert.
Să-l împuşti.? dar anu' ăsta faci 17 şi nu 18 :P
Băi, nu ştiam că ai intenţii criminale, vrei să calci pe urmele lui Hitler? ... :)) Giovanna kills Bill 
Nu, îl leg de pat şi îl bat cu un par. Numai în gură îi dau :))  
  
- O oră de istorie, nu? - 

January 25, 2011

de ce acum nu am visat asta, acu' chiar as fi avut nevoie...

*fara diacritice!

Vroiam doar sa intru un pic azi si pe aici, sa mai spun cate mi s-au intamplat. Ca un rezumat, ideea importanta e ca sunt cea mai cascata fiinta a lumii.. Mi-am pierdut 1 an jumatate din viata. Mi-am piedut telefonul. Cu cele 117 numere de telefon pe care le avea. Numai eu puteam sa patesc asa ceva. Tipic mie. ah, da, Azi am aflat ca daca iti recaperi numarul cu cartela, asta nu inseamna ca iti recapeti si cele 100 si ceva de numere pe care le-ai avut salvate.  Ah, ce trist.
De ce ziceam visare? ... pai, inainte obisnuiam sa fiu ... "pregatita" ca sa zic asa cu astfel de lucruri.. De data asta chiar nu m-a anuntat nimeni gen "ah, stii, vezi ca ai sa-ti pierzi telefonul duminica" .. Poate nici chiar asa.. Cred ca nu am fost eu atenta cand mi s-a anuntat noua "informatie"  [ce delirare]

Altceva?

La cladirea numita liceu nu s-a mai intamplat nimic, dar chiar absolut nimic. Am foat mult prea somnoroasa luni incat sa mai stau si la chimie. Vreau doar sa se termine saptamana asta care pe de alta parte e si cea mai ...cea mai... nu stiu. Se trezesc toti profii acuma, exact cand noi vrem sa ne culcam. O sa urmeze o alta saptamana dupa, nu prea pot s-o numesc vacanta, deci chiar nu pot. Singura diferenta va fi faptul ca voi dormi mai mult de 10 jumatate, nu?

January 24, 2011

*I thought i had seen the pinnacle of stupid…. then i met....

January 22, 2011

Impresii.

*aviz : NU citi dacă nu-ti place Filmul de Piatra

Despre chestia asta trebuia să fi scris acu...mult timp, cam vreo 2 săptămâni în urmă? .. Nu prea gândesc postările mele, le scriu aşa pe moment. Ceea ce urmează să tastez pe aici e ceva gândit. În ora de română.. mai exact. Stupid. De parcă aş face o compunere, nu altceva. Oricum mie îmi seamănă cu o pagină de jurnal sau ceva în genul ăsta.. îs impresii, ce mai.

Mergem la ski?
Ianuarie 2011. Frig. O experienţă unică. Afişe lipite în tot oraşul, hârtii de la abţipilde rămase prin buzunare. Mult, mult mountain dew, care pe la sfârşit am aflat că are cofeină.
Am fost voluntaaar, pentru prima dată... am cunoscut o grămadă de persoane noi, am încercat să "reîncălzesc" cumva relaţiile răcite de ceva timp. În mare parte mi-a ieşit. Aş putea fi mândră de asta.
Filme? .. filme multe. Cred că nu am văzut atâtea in 3 luni câte văzusem în alea 3 zile. Superb festival. Cu toate astea se poate ca următoarea ediţie să fie vara? .. nu de alta, dar iarna chiar e frig. *sigh?*

January 21, 2011

He: Go to Hell!
She: See you there.

De ce am mai intrat, dacă tot nu am să scriu nimic interesant?

pentru că mi s-a descărcat mp3-ul
pentru că nu aveam ce face
pentru că nu  vroiam să-mi uit parola
pentru că într-un fel sau altul vroiam să scriu.
pentru că .. pur şi simplu, fără motiv
pentru că sunt mult prea multe lucruri, lucruri pe care trebuie să le împrăştii şi pe aici.

January 5, 2011

Special, special :)

Asta ca un P.S. aflat acu' vreo oră..
Dacă prietenul meu drag nu iese chiar acuuuum din depresia aia care l-a cuprins urât de tot, promit că trecem la alte măsuri. 
Ştiu că ai să citeşti asta. Hai măi, ştiu sigur că ciocolata o sa te ajute. Îţi împrumut eu un pic din endorfina mea. Am azi atât de multă, şi o să fii primul cu care am să mă împart.
Ştiu sigur că citeşti asta. Gata, mi-a venit o idee.>:)


Îmi doresc mult, mult de tot ca tu să fii fericit!
Trecem şi peste asta :) 

uf, miercuri

Trezireaaaaa...Nu, nu pot să cred, ne fură ăstia din viaţă.
Azi şcoală., urât, urât de tot.
Mai vreau vacanţă, mai vreau să dorm, vreau multe ce vreau.
După postarea de ieri mi-am dat seama că nu am să mă mai apuc în viaţa mea să discut prostiile altora. Treacă, dragoste. Ce-o fi aia. Nu mai fac, am să stau....

E frig afară, uf, cred că va trebui să iau microbuzul. Serios, e aşa de frig. Nu suport.

January 4, 2011

Iniţial începusem să vorbesc de marea lor dragoste.

Vorbeau 2 în microbuz, un el şi o ea. Cât de tipici erau.
~pauză~
El : Te iubesc.
Ea : Şi eu.
~pauză~
Ea : ....şi totuşi cât de mult mă iubeşti? (fără număr, "fatho", fără număr)
El : Nu sunt sigur
Ea : Atunci de ce ai mai spus?
El : ....

    Cred că mi-a ajuns să aud atât ca să-mi dau seama că i le spusese din lipsă de subiecte. Ce au ajuns astea două?.. Cuvintele salvării? Te salvează din orice rutină, prostie, despărţire sau cum.... Şi-au pierdut farmecul. Ea îl întreabă pe el cât de mult o iubeşte. Care-i rostul? ..da, ştiu prea multe întrebări stupide, prea mult ce nu e al meu şi nu ar trebui să mă bag, dar totuşi e comic să stai şi să asculţi dintr-ăştia, disperaţi ce mai cred că un "te iubesc" mai salvează ceva.
    Uneori mi-e silă.

    Trebuia să mai continui cumva subiectul ăsta, dar mi-am dat seama că nu are rost. Normal ar fi multe de scris. Când ieşisem din microbuz.. ah, ce contează, regret că nu mi-am cumpărat căşti şi baterie pentru Mp3-ul meu, aşa cel puţin nu mai auzeam nimic de care să mă mir.
     Ăsta e blogul meu, cel nou. Dar tot vechi rămâne într-un fel. Un an nou, au trecut deabia vreo 4 zile şi deja nu-mi place. Sunt doar câteva chestii de care sunt fericită pentru următoarele... (ah, nu ştiu, nu dau termen. Sper să fie o perioadă nedefinită)
     Filmul de Piatra.. aaaaah. We had fun, we have fun and certainly we'll have fun!

Iniţial vroiam să vorbesc doar despre marea lor dragoste, dar chiar altceva n-am avut ce face?